Работна платформа | DM1K1X11

17.199 ден

Работната платформа DM1K1X1 овозможува работење во седечка и стоечка позиција. На неа може да се прикачи екран, тастатура и глувче, а воедно има две USB порти. Држачот за екран е по VESA 75/100 стандардот и дозволува +15 / -15° накосување, 360° ротација и висинско подесување. Целата платформа е леснa за ракување бидејќи е со хидраулика. Докажано е дека работењето во исправена стоечка позиција значително гo подобрува вашето здравје и намалува болките во вратот и грбот.

Не е достапно на лагер

SKU: DM1K1X1 Категорија: Tag:

Дополнителни информации

Тежина 13.6 kg
Број на монитори

1

Начин на монитрање

Стега

VESA Standard

75/100

Ротација

360°

Накосување

-15°/+15°

Исто така може да ви се допадне...