Подлога за лаптоп | DML121

1.999 ден

DML121 е подлога за лаптоп чија цел е лесно висинско подесување. Направена од алуминиум, лесна е за пренесување, а перфорираната подлога овозможува брза циркулација на воздух која спречува прегревање на лаптопот

Не е достапно на лагер

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
Структура

Алуминиум