Контакт

Доколку поднесете порака преку формуларот за контакт, потребно е да ги обработиме вашите податоци за да одговориме на вашета порака. Вашите податоци ќе бидат обработени само за оваа намена и нема да се користат за ништо друго.
За повеќе информации околу нашата политика за приватност, ве молиме кликнете тука. Со потврдување (кликање) на копчето „Испрати“, вие се согласувате дека можеме да ги обработиме вашите информации во согласност со овие услови.