Подлога за таблет | DML131

1.299 ден

DML131 е подлогата за таблет или лаптоп до 13″ чија цел е лесно поставување под повеќе агли. Направена од алуминиум, лесна е за пренесување, а перфорираната подлога овозможува брза циркулација на воздух која спречува прегревање.

Only 1 left in stock

Дополнителни информации

Тежина 4.8 kg
Структура

Алуминиум