Работна платформа за два екрани | DM1K1X2

20.799 ден

Работната платформа DM1K1X2 овозможува работење во седечка и стоечка позиција. На неа може да се прикачат два екрани, тастатура и глувче, а воедно има две USB порти. Држачот за екран е по VESA75/100 стандардот и накосување, ротација и висинско подесување. Целата платформа е леснa за ракување бидејќи е со хидраулика. Докажано е дека работењето во исправена стоечка позиција значително гo подобрува вашето здравје и намалува болките во вратот и грбот.

Only 1 left in stock

SKU: DM1K1X2 Категорија: Tag:

Дополнителни информации

Тежина 11.8 kg
Број на монитори

2

Начин на монитрање

Стега

VESA Standard

75/100

Ротација

360°

Накосување

-15°/+15°