Држач за два монитори | DM252

3.999 ден

DM252 е држач на којшто можете да прикачите два монитори во хоризонтална и вертикална позиција овозможувајќи поефикасна работа. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот како и висинско подесување. Компатибилен со VESA стандард 100/75. Направен од челик, со носивост до 8 кг. Се прицврстува со стега за самата работна маса.

Не е достапно на лагер

SKU: DM252 Категорија: Tag:

Дополнителни информации

Тежина 3.6 kg
Број на монитори

2

Дим. на монитор

13" – 27"

Начин на монитрање

Стега

Висина на држач

40cm

VESA Standard

75/100

Структура

Челик

Ротација

360°

Накосување

+35°/-90°

Распон - Стега

0.5-6.8cm

Исто така може да ви се допадне...