Држач за два монитори | DM352

4.999 ден

DM352 е држач на којшто можете да прикачите два монитори. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот, како и висинско подесување. Компатибилен со VESA стандард 100/75. Направен од алуминиум, со носивост до 8 кг. Се прицврстува со стега за самата работна маса (со дебелина 5 мм – 68 мм).

Не е достапно на лагер

SKU: DM352 Категорија: Tag:

Дополнителни информации

Тежина 3.9 kg
Број на монитори

2

Дим. на монитор

13" – 27"

Начин на монитрање

Стега

Висина на држач

40cm

VESA Standard

75/100

Структура

Алуминиум

Ротација

360°

Накосување

-15°/+15°

Распон - Стега

0.5-6.8cm