Држач за два монитори | DM25D2

4.499 ден

DM25D2 е самостоечки држач на којшто можете да прикачите два монитори во хоризонтална и вертикална позиција овозможувајќи поефикасна работа. Држачот, исто така, овозможува и висинско подесување на мониторите. Правилната висина на мониторите ги намалува болките во вратот и грбот и ја подобрува продуктивноста. Зависно од големината на мониторот, држачот дозволува да ги приближите/оддалечите мониторите. Направен од челик, поддржува вкупна тежина до 8 кг.

Не е достапно на лагер

SKU: DM25D2 Категорија: Tag:

Дополнителни информации

Тежина 5 kg
Број на монитори

2

Дим. на монитор

13" – 27"

Начин на монитрање

Самостоечки

Висина на држач

40cm

VESA Standard

75/100

Структура

Челик

Ротација

360°

Накосување

-15°/+15°