Држач за два монитори | DMDC52

5.499 ден

DMDC52 е челичен држач за два монитори кој нуди целосна флексибилност. Самата конструкција нуди целосна флексибилност, а тоа подразбира независно движење на двата краци во сите правци како и целосна ротација и накосување на мониторите.  Компатибилен со VESA стандард 100/75,  со носивост до 6.5kg за секој монитор.

Достапно на лагер

SKU: DMDC52 Категории: , Tag:

Дополнителни информации

Тежина 5.5 kg
Број на монитори

2

Дим. на монитор

13" – 24"

Начин на монитрање

Стега

VESA Standard

75/100

Структура

Челик

Ротација

360°

Накосување

-90°/+85°

Распон - Стега

0.5-6.8cm