Осовина | DM100

3.124 ден

Овој додаток овозможува да го дигнете вашиот монитор на повисоко ниво поради својата висина од 100 см. Поради трите стеги, можете безбедно да прикачите повеќе краци за монитори.

Не е достапно на лагер

SKU: DM100 Категории: , Tag:

Дополнителни информации

Тежина 3 kg
Висина на држач

105cm