Работна платформа | DM05D16

14.499 ден

Додаток за работна маса кој овозможува да работите на својот компјутер во седечка и стоечка позиција. Компатибилен со останатите производи како и со големи екрани од типот на iMac. Се подесува на повеќе нивоа така што одговара за луѓе со различна висина. Промената од седечка во стоечка работна позиција го зголемува бројот на потрошени калории, а исто така и ги намалува болките во вратот. Во цената не е вклучен држачот за монитор.

Не е достапно на лагер

SKU: DM05D16 Категорија: Tag:

Дополнителни информации

Тежина 15 kg