ПРОМОЦИЈА!

Држач за три монитори | DM253

4.999 ден 3.999 ден

DM254 е држач на којшто можете да прикачите до три монитори во хоризонтална позиција овозможувајќи поефикасна работа и преглед на повеќе апликации одеднаш. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот како и висинско подесување. Компатибилен со VESA стандард 100/75. Направен од челик, со носивост до 8 кг. Се прицврстува со стега за самата работна маса.

Достапно на лагер

SKU: DM253 Категорија: Tag:

Дополнителни информации

Тежина 4.8 kg
Број на монитори

3

Дим. на монитор

13" – 27"

Начин на монитрање

Стега

Висина на држач

70cm

VESA Standard

75/100

Структура

Челик

Ротација

360°

Накосување

-15°/+15°

Распон - Стега

0.5-6.8cm