Средство за чистење на екран | SCK101

299 ден

Не е достапно на лагер

SKU: SCK101 Категорија: Tag:

Опис

Средството за чистење на екрани SCK101 е соодветно за секаков тип на екрани вклучувајќи LCD, TFT, LET, Plasma и OLED. Наменето е за скоро секаков тип на дамки без притоа да го оштети вашиот екран. За беспрекорно чистење, користите го платното кое е вклучено во пакетот. НЕ СЕ ПРЕПОРАЧУВА за екрани кои имаат веќе постоечка заштита ( на пр. Macbook, iPad или слично)

Дополнителни информации

Тежина 0.4 kg