Додаток | DM-GR-01

250 ден

Овој додаток служи како директна замена за стандардната стега во случаи кога истата неможе да биде поставена поради различни причини. Поставувањето се врши со бушење на три дупки во работната маса и на долната и горната челична плоча.

Не е достапно на лагер

SKU: DM-GR-01 Категорија: Tag:

Дополнителни информации

Тежина 0.4 kg