Држач за еден монитор и лаптоп | DMDCL1X1

7.799 ден

DMDCL1X1 е челичен држач за еден монитор и лаптоп кој нуди целосна флексибилност. Самата конструкција нуди целосна флексибилност, а тоа подразбира независно движење на двата краци во сите правци како и целосна ротација и накосување на мониторот и лаптопот.

Не е достапно на лагер

Дополнителни информации

Тежина 5.6 kg
Број на монитори

1

Лаптоп

Да

Дим. на монитор

15"-27"

Начин на монитрање

Стега

VESA Standard

75/100

Структура

Челик

Ротација

360°

Накосување

-90°/+85°

Распон - Стега

0.5-6.8cm