Држач за еден монитор | DM351X1

2.299 ден

DM351X1 држачот за еден монитор ослободува дополнително место на вашата работна маса. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот како и висинско подесување. Опцијата за висинско подесување придонесува правилно/исправено држење на телото и вратот, а воедно и намалени болки во истите. Компатибилен со VESA стандард 100/75. Направен од челик, со носивост до 8 кг. Се прицврстува со стега за самата работна маса.

Не е достапно на лагер

SKU: DM151X1 Категории: ,

Дополнителни информации

Дим. на монитор

13" – 27"

Начин на монитрање

Стега

Висина на држач

40cm

VESA Standard

75/100

Структура

Челик

Ротација

360°

Накосување

-15°/+15°

Распон - Стега

0.5-6.8cm