Држач за четири монитори | DM254

6.799 ден

DM254 е држач на којшто можете да прикачите до четири монитори во хоризонтална позиција овозможувајќи поефикасна работа и преглед на повеќе апликации одеднаш. Целосна флексибилност во однос на 360° ротација и накосување на мониторот како и висинско подесување. Компатибилен со VESA стандард 100/75. Направен од челик, со носивост до 8 кг. Се прицврстува со стега за самата работна маса.

Не е достапно на лагер

Дополнителни информации

Тежина 6.85 kg
Број на монитори

4

Дим. на монитор

13" – 27"

Начин на монитрање

Стега

Висина на држач

70cm

VESA Standard

75/100

Структура

Челик

Ротација

360°

Накосување

+35°/-90°

Распон - Стега

0.5-6.8cm