Држач за еден монитор и лаптоп | DM35L1X1

6.699 ден

Како дел од популарната DM35 серија, DM35L1X1 овозможува прикачување на еден монитор и еден пренослив компјутер. Има одлична флексибилност така што лесно ќе ја најдете совршената позиција при седење или стоење на вашето работно место. Држачот овозможува висинско подесување на мониторот и преносниот компјутер, како и приближување и оддалечување. Самите краци може да ротираат по 360° околу осовината, секој зглоб по 180°. Висина на осовината е 61 см, додека секој крај е со должина 40,4 см. Секогаш имајте на ум дека идеалната висина е кога горната третина од мониторот е на исто ниво со очите.

Не е достапно на лагер

Дополнителни информации

Тежина 6 kg
Број на монитори

1

Дим. на монитор

13" – 27"

Лаптоп

Да

Начин на монитрање

Стега

VESA Standard

75/100

Структура

Алуминиум

Ротација

360°

Накосување

-15°/+15°

Распон - Стега

0.5-6.8cm

Исто така може да ви се допадне...