Држач за еден монитор и лаптоп | DM25L1X1

5.199 ден

Како дел од популарната DM25 серија, DM25L1X1 овозможува прикачување на еден монитор и еден преносен компјутер. Има одлична флексибилност така што лесно ќе ја најдете совршената позиција при седење или стоење на вашето работно место. Држачот овозможува висинско подесување на мониторот и преносниот компјутер како и приближување и оддалечување. Секогаш имајте на ум дека идеалната висина е кога горната третина од мониторот е на исто ниво со очите.

Не е достапно на лагер

Дополнителни информации

Тежина 5.3 kg
Дим. на монитор

13" – 27"

Начин на монитрање

Стега

Висина на држач

60cm

VESA Standard

75/100

Структура

Челик

Ротација

360°

Накосување

-15°/+15°

Распон - Стега

0.5-6.8cm

Исто така може да ви се допадне...