Додаток | DML1

1.499 ден

Платформата за преносен компјутер (лаптоп) или таблет служи како додаток на серијата DM35 и одговара на скоро сите модели на преносни компјутери или таблети. Двата отвори овозможуваат струење на воздухот, не дозволувајќи придушување на вентилаторите кај преносните компјутери. Платформата е со четири гумени подлошки кои спречуваат лизгање. Со оваа платформа можете да работите и во стоечка позиција, која е докажано дека има големи ергономски/здравствени придобивки. Димензии: 32 см х 24,2 см. Платформата е компатибилна исклучиво со DM35 држачите.

Достапно на лагер

SKU: DML1 Категорија: Tag:

Дополнителни информации

Тежина 1.5 kg

Исто така може да ви се допадне...