ПРОМОЦИЈА!

Држач за тастатура | DM0K1

1.799 ден 1.439 ден

DM0K1 е платформа каде можете да ја ставите вашата тастатура и глувче. Компатибилна е со сите држачи за монитори што воедно значи целосна флексибилност. Овозможува работење во стоечка позиција. Димензии: 60cm x 18cm

Достапно на лагер

SKU: DM0K1 Категорија: Tag:

Дополнителни информации

Тежина 2 kg