Резервен крак | DM25P2

1.999 ден

DM25P2 е алуминиумскиот крак од серијата DM35 кој можете да го додадете на постоечкиот држач за монитори. Производот е компатибилен со сите DM осовини, меѓутоа естетски одговара на серијата DM35. Ова е истиот крак кој се користи на производите: DM351X1 / DM351X2 / DM351X3 / DM351X3SR / DM352 / DM352SR / DM353 / DM354 / DM35V2X1 / DM35V2X2 / DM35W1X2 / DM35W1X3 / DM35L1X1.Има 2 јамки за управување со кабли по должината на кракот за да го одржувате уредното поставување. Овој крак е со ротирачки 180° независно еден од друг, а главата дозволува +15°/-15° накосување и 360° ротација. Вкупна должина е 36 см. VESA 75/100 Standard. Поддржува монитори со димензии 13”-27”.

Only 2 left in stock

SKU: DM25P2 Категорија: Tag:

Дополнителни информации

Тежина 1.5 kg
VESA Standard

75/100

Исто така може да ви се допадне...