Резервен крак | DML5

1.899 ден

DML5 е алуминиумскиот крак од серијата DM35 кој можете да го додадете на постоечкиот држач за монитори. Производот е компатибилен со сите DM осовини, меѓутоа естетски одговара на серијата DM35. Ова е истиот крак кој се користи на производите: DM351X1 / DM351X2 / DM351X3 / DM351X3SR / DM352 / DM352SR / DM353 / DM354 / DM35V2X1 / DM35V2X2 / DM35W1X2 / DM35W1X3 / DM35L1X1. Сите три зглобови се ротирачки 180° независно еден од друг, а главата дозволува +15°/-15° накосување и 360° ротација. Вкупна должина е 36 см. VESA Standard. Поддржува монитори со димензии 13”-27”.

Не е достапно на лагер

SKU: DML5 Категорија: Tag:

Дополнителни информации

Тежина 1.5 kg
VESA Standard

75/100

Исто така може да ви се допадне...