Држач за ТВ | TVB109M

3.999 ден

TVB109M е челичен држач наменет за телевизори со димензии помеѓу 33”- 65” и максимална носивост до 35кг. Возможно е накосување -10°/+5° и компатибилен со VESA Max 600x400mm (подржува и VESA 75 100 150 200 300). Максимално истегнување е 50цм од ѕидот. Во држачот е вграден нивелир си цел полесно порамнување на телевизорот. Сите штрафчиња се вклучени во кутијата

Не е достапно на лагер

SKU: TVB109M Категорија: Tag:

Дополнителни информации

Дим. на ТВ

32”- 70”

Носивост

35кг

VESA Standard

Max 600x400mm (подржува и VESA 75 100 150 200 300)

Структура

Челик

Накосување

-10°/+5°