Држач за ТВ | TVB103M

2.199 ден

TVB103M е челичен држач за телевизор со димензии помеѓу 33”- 65” и максимална носивост до 65кг. Возможно е накосување -12°/+6° и компатибилен со VESA 200×200, 400×200, и 600x400mm. Во држачот е вграден нивелир си цел полесно порамнување на телевизорот, како и рамка за поставување катанец со цел зашитта од крадење доколку е поставен на јавно место.

Не е достапно на лагер

SKU: TVB103M Категорија: Tag:

Дополнителни информации

Дим. на ТВ

33" – 65"

Носивост

65кг

VESA Standard

200×200, 400×200, 400×400 и 600x400mm

Структура

Челик

Накосување

-12°/+6°