Држач за ТВ | TVB420

2.299 ден

TVB420 е челичен држач наменет за телевизори со димензии помеѓу 17″-56″ и максимална носивост до 25кг. Возможно е накосување -15°/+9° и компатибилен со VESA Max 400x400mm (подржува и VESA 75 100 150 200 300). Максимално истегнување е 50цм од ѕидот. Во држачот е вграден нивелир си цел полесно порамнување на телевизорот. Сите штрафчиња се вклучени во кутијата

Не е достапно на лагер

SKU: TVB420 Категорија: Tag:

Дополнителни информации

Дим. на ТВ

17"-56"

Носивост

25кг

VESA Standard

Max 400x400mm (подржува и VESA 75 100 150 200 300)

Структура

Челик

Накосување

-15°/+9°