Ергономска простирка | Bubble Sof-Tred

2.299 ден

Ергономска простирка чија намена е намалување на болка во зглобовите, мускулите и ‘рбетот при подолого стоење на работното место. Направена од специјална винилна компонента со милион мали воздушни перничиња, меуреста текстура и  дебелина 12.7mm. Простирката е обработена со Dyna-Shield™ заштита која значително ја зголемува долготрајноста.

Не е достапно на лагер

SKU: NTR417-1 Категорија:

Дополнителни информации

Тежина 1.3 kg
Димензии 60 × 91 cm
Боја

Сива

Дебелина

12.7mm

Противклизност

R10 (DIN51130)