Ергономска простирка | Airug

1.599 ден

Ергономска простирка чија намена е намалување на болка во зглобовите, мускулите и ‘рбетот при подолого стоење на работното место. Направена од специјална винилна компонента со милион мали воздушни перничиња, ребраста текстура и  дебелина 9.4mm.

 

Не е достапно на лагер

SKU: NTR410 Категорија:

Дополнителни информации

Тежина 1.3 kg
Димензии 60 × 91 cm
Боја

Сива

Дебелина

9,4mm

Противклизност

R10 (DIN51130)

Огноотпорност

Class 2 (NFPS)